Spotify Spotify

Ngundhuh Ngundhuh Spotify

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Spotify – perangkat lunak dirancang kanggo nggoleki lan ngrungokake musik online. Perangkat lunak ngandhut modul sing ngijini sampeyan kanggo nelusuri musik kanthi judul lagu, genre, artis, album utawa dhaptar lagu digawe. Spotify berinteraksi karo Facebook lan memungkinkan kanggo ndeleng musik koleksi kanca-kanca, nuduhake cathetan lan bebarengan nyunting daftar lagu. Perangkat lunak kalebu perpustakaan gedhe, radio, rekomendasi adhedhasar ngrungokake cathetan, kinerja popularitas lan akeh liyane. Spotify duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama ing:

  • Telusuri lan ngrungokake musik online
  • Trep divisi saka trek
  • A perpustakaan akeh lagu-lagu
  • Kesempatan kanggo bebarengan edit playlist
  • Interaksi karo Facebook

Komentar tumrap Spotify:


Spotify Lunak related:


Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter kanggo puter maneh file media ing kualitas tinggi karo pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti. Uga lunak ndhukung fungsi puter maneh video stream.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio. Piranti lunak ndhukung format audio lan mbisakake kanggo nginstal komponen tambahan bisa karo file audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: