Stellarium Stellarium

Ngundhuh Ngundhuh Stellarium

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Stellarium – lunak karo fitur saka planetarium virtual kanggo nampilake langit starry ing 3D. Stellarium reproduces gambar ing dhuwur kualitas lan nampilake planet sistem solar, rasi lintang satelit Ponggawa saka bumi, akeh lintang lan obyek saka njaba ruangan. Stellarium ndhukung gambaran saka esuke srengenge, bayangan saka nebula lan ndeleng lintang liwat bolong khatulistiwa utawa azimuthal koordinasi sistem. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo ngatur malang lan transparan saka atmosfer. Stellarium uga ndhukung akeh Plugins lan Tulisan kanggo nampilake sistem lintang tambahan.

Fitur utama ing:

  • Tampilan High quality
  • Akeh lintang lan obyek
  • Mujur nengen Panoramic
  • Manajemen teleskop
  • Gladhi saka grahana

Komentar tumrap Stellarium:


Stellarium Lunak related:


Pembangunan  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Audio editor  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo bisa karo file audio. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur migunani lan bisa ngluwihi wong-wong mau kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jaringan  

Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Español, Português...

Foto  

Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: