Telegram Desktop Telegram Desktop

Ngundhuh Ngundhuh Telegram Desktop

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Telegram Desktop – lunak kanggo Correspondence antarane kedhaftar ing chatting trep. Software ngijini sampeyan kanggo ijolan pesen teks, nggawe chats grup, nuduhake file media utawa gambar, ijol-ijolan teken file lan sapiturute telegram Desktop Nyedhiyani akses menyang dhaptar kontak pangguna kanthi nggunakake sinkronisasi karo versi seluler saka aplikasi. Software ngijini sampeyan kanggo nelusuri kedhaftar dening jeneng lan nomer telpon. Telegram Desktop uga ngijini kanggo ngganti profil, ngatur tandha lan nambah pangguna blacklist.

Fitur utama ing:

  • Convenient chatting
  • Ijol-ijolan file
  • Search Panganggo miturut nomer telpon
  • Sinkronisasi kontak
  • Interaksi karo panyimpenan maya

Komentar tumrap Telegram Desktop:


Telegram Desktop Lunak related:


Chat   Webcams  

Alat populer kanggo olahpesen, nggawe telpon lan ngatur Konferensi video. Piranti lunak interaksi karo layanan populer saka Yahoo.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Remote akses  

Instrument kanggo remot akses menyang komputer utawa server liwat internet. Piranti lunak mbisakake kanggo ngontrol mouse utawa keyboard lan ngatur data saka komputer remot.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game   Chat  

Piranti lunak universal wis fokus ing pemain game jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo ngobrol langsung ing game, dijupuk video lan pirembagan ing chatting swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo nyopot macem-macem file saka pendaptaran lan ngandhut modul serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, 中文...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: