Tixati Tixati

Ngundhuh Ngundhuh Tixati

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Tixati – klien kuat kanggo ngundhuh lan nuduhake file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur loading lan file unloading, aturan download prioritas, ndeleng informasi rinci babagan berkas sapiturute Tixati mbisakake kanggo nggawe sambungan nggunakake proxy lan UPnP utawa protokol UDP. Software ngijini sampeyan kanggo mlebu log lan diwenehi Tingkat saka Bongkar saka jumlah gedhe informasi torrent. Tixati nganggo sumber daya paling tithik sistem lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama ing:

  • Downloading lan enggo bareng file torrent
  • Highly customizable
  • Dhukungan kanggo magnet-pranala
  • Sistem Tingkat
  • Antarmuka prasaja lan intuisi

Komentar tumrap Tixati:


Tixati Lunak related:


Torrent  

Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent   Streaming video  

Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Torrent  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Internet  

piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses  

The antivirus populer kanggo nglindhungi sistem marang warna ancaman lan virus. Piranti lunak iku bisa kanggo mblokir robot jaringan lan matesi akses menyang situs kanggo wong diwasa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: