Trillian Trillian

Ngundhuh Ngundhuh Trillian

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis, ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Trillian – lunak populer dirancang kanggo komunikasi gampang karo wong ing saindhenging donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem protokol olahpesen, kayata Windows Live Messenger, Yahoo, Yahoo! Messenger, ICQ lan ubungan karo Facebook, Twitter, Foursquare, LinkedIn, lan layanan email. Trillian ndhukung paling fungsi-fungsi dhasar: fungsi enggo bareng file, tampilan lan owah-owahan informasi, setelan keamanan, kemampuan kanggo bisa liwat proxy etc. lunak wis loropaken antarmuka, mbisakake kanggo nyambung ugi ngganti nggunakake tampilan.

Fitur utama ing:

  • Kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang akeh protokol olahpesen populer
  • Interaksi karo jaringan sosial lan layanan email
  • Kemampuan kanggo nyambungake lan tambahan nggunakake tampilan

Komentar tumrap Trillian:


Trillian Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Webcams  

Alat populer kanggo olahpesen, nggawe telpon lan ngatur Konferensi video. Piranti lunak interaksi karo layanan populer saka Yahoo.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Software disinkronake komputer karo piranti saka Samsung perusahaan. Wis kemungkinan sudhut kanggo bisa karo piranti lan ndhukung macem-macem jinis sambungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi direkam video saka kamera video HD ing macem-macem format video. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur opsi konversi file output video.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kompatibel karo piranti lunak kanggo nglindhungi komputer lan ngijini sampeyan kanggo ndeteksi lan mbusak angkoro lunak utawa file curiga.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: