TrueCrypt TrueCrypt

Ngundhuh Ngundhuh TrueCrypt

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

TrueCrypt – lunak fungsi kanggo enkripsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nggawe disk ndhelik virtual, kang bisa digunakake drive minangka logis ing sistem. TrueCrypt mbisakake kanggo nggawe pemisahan aman, akses kanggo kang diwenehake nalika ngetik sandhi utawa tombol enkripsi liyane. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt informasi ing hard drive, flash drive, kertu memori lan pelaku usaha data liyane. TrueCrypt ngijini sampeyan kanggo encrypt isi saben file lan bebas nggunakake enkripsi kalkulus beda.

Fitur utama ing:

  • Nggawe saka enkripsi disk virtual
  • Setelan sandhi utawa tombol enkripsi liyane
  • enkripsi kalkulus kuat
  • Enkripsi saka pelaku usaha data beda

Komentar tumrap TrueCrypt:


TrueCrypt Lunak related:


Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Internet  

Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Alat lengkap game pembangunan kanggo sistem operasi beda. Piranti lunak nduwe pesawat efek grafis lan swara kanggo entuk desain kualitas paling game.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: