VLC VLC

Ngundhuh Ngundhuh VLC

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

VLC – universal pamuter kanggo muter audio lan video file. Fitur utama lunak kalebu: ndeleng rusak file video, mungkasi fungsi pigura, interaksi karo jinis saka pelaku usaha, Subtitles support, hotkeys setelan etc VLC ngijini sampeyan kanggo ndeleng streaming file video saka internet lan ngijini sampeyan kanggo nggawe server saka pamuter kang Broadcast video ing jaringan. Piranti lunak ngandhut dibangun ing modul sing mbisakake kanggo Ngonversi file media kanggo macem-macem format. VLC nduweni fungsi TV motret sinyal lan mbisakake kanggo nyambung akeh ekstensi.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan saka format media populer
  • Tampilan rusak file
  • Ngonversi file media
  • Kemampuan kanggo siaran video kanggo jaringan

Komentar tumrap VLC:


VLC Lunak related:


Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Gampang kanggo nggunakake pamuter audio sing ndhukung format ing populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngrungokake radio online lan kanggo ngobong music kanggo disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Deutsch...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo muter video ing format MKV. Piranti lunak ndhukung fitur standar lan ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa nyunting daftar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Downloaders  

Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio dinggo ngowahi  

Alat trep kanggo bisa karo cd audio lan file. Piranti lunak ndhukung fungsi menyuling ing trek audio saka CD kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: