Vuze Vuze

Iki lunak dibutuhake Java kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Vuze

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Vuze – lunak kanggo nuduhake file antarane kedhaftar jaringan BitTorrent. Piranti lunak wis dhewe sistem kanggo nelusuri informasi ing macem-macem torrent, dhaftar kang bisa disunting lan replenished. Vuze nggunakake fitur migunani ing ngisor iki: setelan download lan upload, angger-angger ing prioritas download, kemampuan saka akses remot, layanan video dhewe, etc. Vuze ngandhut dibangun ing pamuter video lan rate sing mbisakake kanggo ngowahi format video kanggo macem-macem piranti.

Fitur utama ing:

  • Search for informasi ing macem-macem torrent
  • setelan fleksibel download lan upload
  • kemungkinan lengkap
  • Dibangun ing pamuter

Komentar tumrap Vuze:


Vuze Lunak related:


Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent   Streaming video  

Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Torrent  

Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Torrent  

Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Torrent  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: