Windows Live Mail Windows Live Mail

Ngundhuh Ngundhuh Windows Live Mail

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Windows Live Mail – klien email populer saka Microsoft. Software ngijini sampeyan kanggo nampa e-mail saka macem-macem akun: Gmail, Hotmail, Yahoo! sapiturute Windows Live Mail kalebu tanggalan sing mbantu kanggo tetep nglacak acara penting. Piranti lunak menehi akses menyang email lawas lan acara tanggalan karo ora sambungan menyang internet. Windows Live Mail mbisakake kanggo nggawe layang lan ngirim iku mbesuk nyambungake menyang jaringan. Lunak uga ngandhut pesawat pribadi migunani nalika nggarap email.

Fitur utama ing:

  • Klien email trep
  • Dhukungan kanggo macem-macem akun
  • Mode otonomi
  • A pesawat pribadi migunani

Komentar tumrap Windows Live Mail:


Windows Live Mail Lunak related:


E-mail  

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

E-mail  

The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

E-mail  

Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng, ngowahi lan Ngonversi gambar. Piranti lunak ndhukung format ing Graphic utama lan akeh fungsi beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Internet  

Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

The media player karo dhukungan saka populer format. Software ngijini sampeyan kanggo nambah file menyang panyimpenan maya lan ndeleng wong ing piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: