Windows Live Movie Maker Windows Live Movie Maker

Ngundhuh Ngundhuh Windows Live Movie Maker

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Windows Live Movie Maker – lunak fungsi kanggo nggarap file multimedia. Software ndhukung: AVI, WMV, MPEG, IOC, KABIYESI, MP3, WMA lan liyane format. Windows Live Movie Maker ngandhut pribadi nggawe cathetan video kualitas, nuduhake Muter lan presentations. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake akeh efek beda, nambah iringan musik lan Gunung narasi. Windows Live Movie Maker mbisakake kanggo nerbitaké video ing jaringan sosial populer lan Camping enggo bareng video.

Fitur utama ing:

  • gelaran nggawe lan presentations
  • Ing ngarsane beda pribadi
  • A nomer akeh efek audio lan video
  • Publikasi saka materi digawe ing internet

Komentar tumrap Windows Live Movie Maker:


Windows Live Movie Maker Lunak related:


Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi file video Ipod. Piranti lunak ndhukung format video populer lan ngandhut pamuter kanggo puter maneh sing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Tèks editors  

Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

piranti lunak kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak wis sawetara pribadi kanggo kontrol majeng koleksi buku dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: