XAMPP XAMPP

Ngundhuh Ngundhuh XAMPP

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Xampp – lunak migunani sing ngandhut MySQL, PHP, Perl lan akeh pribadi liyane migunani. Fitur utama saka piranti lunak punika kemampuan kanggo cepet nggawe server web lengkap lan cepet ing komputer. Xampp kalebu conto ditulis ing basa program PHP lan Perl, kang ngaktifake pangguna kanggo njelajah functionalities kang temen maujud iki basa program. Piranti lunak uga ngandhut modul saka pitungan rinci statistik riko saka webalizer lan FTP-klien FileZilla.

Fitur utama ing:

  • Kemampuan kanggo nggawe server web
  • Kasedhiyan paket MySQL, PHP lan Perl
  • FileZilla FTP-klien

Komentar tumrap XAMPP:


XAMPP Lunak related:


Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Pendidikan   Pembangunan  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak kanggo menehi hak ROOT kanggo piranti Android. Uga ndhukung nganyari pembalap lan nyuda mbukak ing macem-macem komponen saka piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan  

Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Português...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

E-mail  

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate Ngonversi file video ing format media. Piranti lunak ndhukung format media sing paling populer lan Processing kumpulan file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: