XMind XMind

Ngundhuh Ngundhuh XMind

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

XMind – lunak kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sanèsipun. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe idea dhasar lan nambah informasi anyar kanggo ing urutan wigati, ing wangun mlebu nalar, kaya wit-witan utawa sirkuit sanès. XMind mbisakake kanggo ngowahi bagean tartamtu ing sirkuit, nambah gambar utawa pranala, priksa ing ortografi teks lan nginstal status beda kanggo nilai. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake sirkuit bareng karo panganggo liyané utawa nglindhungi saka akses ora sah kanthi nggunakake sandhi. XMind uga ngijini kanggo ngatur werna latar mburi, nyetel paramèter font lan nerbitaké sirkuit ing internet.

Fitur utama ing:

  • Nitahaken saka sirkuit ing macem-macem formulir
  • Suntingan saka sirkuit
  • Dhukungan kanggo akses umum
  • Akeh pribadi kanggo nyetel
  • Interaksi karo piranti lunak sing padha

Komentar tumrap XMind:


XMind Lunak related:


nglumpukake  

piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi  

Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.

Ngundhuh
Gratis
English

E-mail  

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Game  

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ekstensi  

Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Alat kanggo bisa karo pembalap piranti internal lan eksternal ing komputer. Piranti lunak otomatis nganalisa sistem kanggo driver kasedhiya kanggo nganyarke.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: