Yahoo! Messenger Yahoo! Messenger

Ngundhuh Ngundhuh Yahoo! Messenger

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Yahoo! Messenger – lunak populer kanggo ijol-ijolan olahpesen lan nggawe panggilan video. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur video konferensi, ijol-ijolan file lan nggawe ngobrol karo akeh kedhaftar. Yahoo! Messenger interaksi karo mesin, musik, hiburan lan layanan populer liyane saka Warta Yahoo!. Piranti lunak ndhukung telpon landline utawa seluler telpon lan sesambungan karo populer jaringan sosial Facebook lan Twitter. Yahoo! Messenger mbisakake kanggo ngatur antarmuka kanggo panganggo kabutuhan kanthi nggunakake tampilan.

Fitur utama ing:

  • Video conferencing, chatting lan ijol-ijolan file
  • Interaksi karo layanan saka Warta Yahoo!
  • Telpon landlines lan seluler telpon
  • Interaksi karo jaringan sosial

Komentar tumrap Yahoo! Messenger:


Yahoo! Messenger Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Ing entuk klien popularitas kanggo rembugan nganggo chatting. Piranti lunak nduwe pesawat fitur kang digunakake ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Webcams  

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Alat trep kanggo komunikasi karo wong ing saindhenging donya. Program ngijini sampeyan kanggo komunikasi nggunakake telpon swara lan video utawa pesen teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media  

Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Internet  

Gampang kanggo nggunakake generator tombol kanggo router jinis beda. Piranti lunak mbisakake decrypt sandi jaringan Wi-Fi nggunakake database tartamtu kanggo model tartamtu saka router.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: