YGS Virtual Piano YGS Virtual Piano

Ngundhuh Ngundhuh YGS Virtual Piano

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

YGS Virtual Piano – lunak kanggo muter ing virtual MIDI-keyboard. YGS Virtual Piano Chords ngijini sampeyan kanggo milih kord trek audio beda, ngatur Musical instrument dening kuping, nemtokake muni musik, muffle swara beda lan sapiturute Software playbacks swara tombol piano utawa tombol ing tangan kiwa accordion dening nggunakake keyboard komputer. YGS Virtual Piano mbisakake kanggo nggawe lan nyimpen akeh timbres ing wangun file sing adhedhasar kemungkinan saka MIDI-Synthesizer. YGS Virtual Piano wis antarmuka prasaja lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • Play ing keyboard virtual
  • Tuning saka instrument dening kuping
  • Pilihan saka penghubung file audio
  • Netepake tonality
  • Kemampuan kanggo nggawe lan nyimpen timbres

Komentar tumrap YGS Virtual Piano:


YGS Virtual Piano Lunak related:


Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pendidikan   Pembangunan  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская

Emulators  

Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media  

Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Audio dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake volume MP3-file. Piranti lunak ngandhut modul analisis saka volume file audio kanggo nemtokake kualitas swara optimal kanggo pangrungon manungsa.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: