Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio dinggo ngowahi  

Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Internet  

piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Foto  

Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: