Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Ing entuk klien popularitas kanggo rembugan nganggo chatting. Piranti lunak nduwe pesawat fitur kang digunakake ing jaringan sosial.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Audio editor   Video dinggo ngowahi  

Pamuter media fungsi karo dhukungan saka kolom kanggo proses file audio lan video. Piranti lunak ngandhut ekualiser multiband kanggo ngatur kualitas puter maneh file media.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Internet   Pembangunan  

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.

Ngundhuh
Gratis
English

PDF  

Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo waras data ilang saka hard drive, flash drive lan drive optik. Uga lunak ndhukung sistem file populer.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Cd  

Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

PDF  

Alat Functional Ngonversi file Dugi format PDF. Piranti lunak wis akeh fungsi migunani lan kalebu modul remot kontrol.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.

Ngundhuh
Gratis
English

Enkripsi   Internet  

Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: