Pembalap  

Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Alat gambaran multifunctional saka sistem operasi beda. Lunak njamin puter maneh lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Chat  

Klien kanggo rembugan lan ijolan file ing jaringan IRC. Piranti lunak ngecek penggunane lan ngalangi downloading file angkoro menyang jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo kunjungan anonim situs web ing internet. Piranti lunak ndhukung teknologi khusus sing encrypts transfer data lan informasi saka pihak katelu.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembalap  

Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Torrent  

piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Pangatur kanggo telpon seluler saka perusahaan Nokia. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur file, kontak, pesen lan nyelarasake data karo komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor  

Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: