Web browser  

Cepet lan aman browser karo dhukungan saka teknologi modern. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ndhukung layanan Yandex search engine.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский, Türkçe

Optimization sistem  

Alat trep kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo nyopot macem-macem file saka pendaptaran lan ngandhut modul serep.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem saking file rasah lan ndandani masalah pendaptaran.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Webcams  

Piranti lunak populer wis fokus ing tumitah, komunikasi sing paling nglipur ing webcam. Piranti lunak wis nomer akeh efek visual beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch, 中文...

Liyane  

Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Alat gambaran multifunctional saka sistem operasi beda. Lunak njamin puter maneh lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara  

Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Pamuter media  

Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Youtube  

Alat kanggo ngundhuh lan Ngonversi file video saka layanan YouTube. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file format populer lan ngatur kualitas konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, 中文...

File  

lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Cd  

Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pembalap  

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Codecs  

A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.

Ngundhuh
Gratis
English

Codecs  

A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: