File  

piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch, 日本語

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ilang utawa sengaja dibusak ing Android telpon, tablet lan SD-kertu nang piranti.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Deutsch

Cd  

Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Downloaders  

piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter kanggo puter maneh file media ing kualitas tinggi karo pesawat gedhe pribadi kanggo ngganti. Uga lunak ndhukung fungsi puter maneh video stream.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Audio editor  

Gampang kanggo nggunakake alat kanggo bisa karo file audio. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur migunani lan bisa ngluwihi wong-wong mau kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo puter maneh format populer. Software ngijini sampeyan kanggo nyalin music kanggo piranti hotspot lan ngrungokake radio layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembalap  

Piranti lunak kanggo nganyarke outdated utawa rusak versi driver saka sistem lan macem-macem aplikasi. Uga lunak ngijini serep pembalap individu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital ing kualitas dhuwur. Piranti lunak iku bisa kanggo ngganti setelan audio lan video kanggo file output.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: