Komunikasi swara  

Alat fungsi kanggo komunikasi swara. Piranti lunak otomatis mundhak kajelasan saka swara lan mbusak gangguan, nyediakake banget kualitas komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

File komprèsi  

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

PDF  

Piranti lunak kanggo ndeleng lan print file ing format PDF. Piranti lunak ndhukung kualitas dhuwur kacepetan saka karya lan nganggo sumber daya minimal sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Telpon  

Manager piranti iPod, iPhone iPad lan. Piranti lunak ndhukung kabeh versi kasedhiya saka sistem operasi iOS.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Web browser  

Browser karo teknologi modern kanggo nyaman Tetep ing jaringan sosial populer. Ing software ana pilihan gedhe topik-topik kaca noto.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting gambar. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo proses kumpulan gambar lan gambar, nggawe kolase lan GIF-animasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Audio dinggo ngowahi  

Alat kanggo Ngonversi file audio menyang macem-macem format. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel paramèter kanggo nindakake file audio lan ngandhut editor tag.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus lan Malware. Software ngidini kanggo ngobati file kasebut utawa sijine wong ing quarantine.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: