Audio editor  

Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Piranti lunak kanggo ngundhuh file saka layanan video lan Camping saka macem-macem jinis. Piranti lunak interaksi karo browser paling populer lan ndhukung fungsi kanggo dijupuk video streaming.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Alat trep kanggo ndeleng, nyalin lan print dokumen doc utawa docx format. Lunak dianggo tanpa masang Microsoft Word.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Piranti lunak kanggo nggawe passport foto ukuran lan ngoptimalake menyang standar negara beda. Piranti lunak mbisakake Ngonversi foto menyang format perlu kanggo printing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Pendidikan  

Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Instrument manajemen isi saka piranti saka LG Electronics. Nanging ndhukung serep lan nganyari saka pembalap piranti.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Internet  

Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: